O nama

Licencirana agencija Fidius Broker sa sjedištem na adresi, Ćirila i Metoda 1a, 22211 Vodice,  bavi se posredovanjem u kupovini i prodaji nekretnina i plovila.

Agencija je osnovana je 2004. g. a posluje uglavnom na području Vodica, Srime, Tribunja i okolice, te ostalim mjestima Šibensko-kninske županije.
Ako razmišljate o kupovini ili prodaji kuće, stana/apartmana, građevinskog, poljoprivrednog ili zemljišta neke druge namjene te poslovnog prostora, obratite nam se s povjerenjem.

Također, ako namjeravate kupiti ili prodati plovilo, bilo da je to jedrilica, motorni brod ili jahta ili katamaran, na pravoj ste adresi, pomoći ćemo Vam u realizaciji Vaše odluke i s lakoćom Vas provesti kroz cijelu proceduru kupoprodaje.

Naša želja je klijentima pružiti kvalitetnu i poštenu uslugu, a to nam omogućava naše dugogodišnje iskustvo, kako u svijetu nekretnina, tako i u svijetu plovila, nautičkom turizmu i turizmu općenito.

Surađujemo sa stručnim osobama iz područja prava, arhitekture, građevinarstva, osiguravajućim kućama, kao i sa stručnjacima vezano za održavanje plovila.

Ukoliko tražite nešto što trenutno nije oglašeno na našim stranicama, slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo pomoći.